torsdag, december 22, 2011

Update

Nu torsdags var bandet i Falun o spelade in våran nya låt Unemployed som ingen någonsin hört förut eftersom vi aldrig spelat den live! Det var kul som fasen att spela in! Det gjorde vi med hjälp av Högskolan Dalarna, för det var deras projektarbete. Vi spelade in Live fast i en fin studio! Bara sången vi la bredvid. Men vi fick 1,5 shot på att sätta sången för vi fick så jävla ont om tid, haha! Men nu har vi fått låten om det låter bra som fan!

I fredags åkte jag till Borås till Nicklas föräldrar och i lördags fyllde han år! GRATTIS ÄLSKLING!!!!! <3
Nicklas flyttade inte tillbaka till Falun, han stannade i Stockholm... That sucks. Men men. Han förtjänar jobbet så för hans del är det bäst att han stannar. Han ska flytta in i en annan lägehten iaf. Ska dela lägenhet med folk han inte känner. Suger oxå, haha. Men men! Hoppas vi kan träffas ibland ändå!


Jag stannade tills igår och hemresan var katastrofal! Skulle byta i Herrljunga, Hallsberg och sen Borlänge. Men mitt tåg till Hallsberg blev sent så jag missade nästa tåg! så fick åka vidare med samma tåg ända till Gävle och sen åka taxi helt ensam från Gävle till Rättvik! Sick! Taxiföraren tyckte iaf att mitt band var bra höhöhö!
Jag kom till Rättvik halv 2 på natten så jag slaggade hos min brorsa!

I dag har jag jobbat hela dagen! stressigt som fan men kul! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar