torsdag, januari 12, 2012

Stockholm

Torsdagen innan nyår åkte jag Buss till Stockholm! Tog 4 timmar att åka och när jag kom fram skulle jag vänta på att Nicklas skulle sluta jobba. Men jag fattade inte vart jag var någonstans och visste inte vart jag kunde gå så det slutade med att jag satt kvar på Terminalen på ett fik och väntade på honom där.

Sen när han kom åkte vi hem till hans lägenhet i Vällingby. Vi åt god mat och drack lite och bara satt och pratade.

På fredagen gick jag runt själv i några timmar på medborgarplatsen och hittade en 4sound-butik men dom sa att det fanns en annan butik längre bort som bara hade trumprylar, så jag gick dit. Köpte ett sånt där klistermärke till min baskagge, som klubborna på pedalen ska slå på. Det jobbiga var att de som jobbade där verkade typ tro att jag inre visste någonting om någonting för att jag var tjej! Som när jag tog fram 2 sånna där klistermärken och frågade om det ena var speciellt för de som kör med duppelpedal så kollade han bara på den andra som jobbade där jag sa " Eeeeeeh..... det där är något man sätter på baskaggen....." Jag bara "ÖH JAG VET!?!?!? Det var inte det jag frågade om"

Efter att jag gått runt lite i affärer så gick jag till Fatburen och Nicklas jobb. Vi gick och köpte thaimat och sen åt vi inne p Ea Easy! Han visade mig runt på stället med. Sjukt fint och fräscht och stort! Och de hade ett spelrum med där jag utklassade han på flipperspel! hihi!

Efter att vi käkat åkte vi till Nacka där han skrev på kontraktet för sin nya lägenhet. Han ska bo hemma hos nån tjej och hennes pappa. Jag fick inte se hans rum, men resten av lägenheten var fin och hon verkade snäll.

Sen åkte vi tillbaka till Medborgarplatsen och han stack till jobbet igen o jag väntade på ett fik tills han var klar. Sen drog vi hem.

På nyårsafton sov vi väldigt länge och sen åkte vi till Plattan för att kolla i affärer, men allt hade typ stängt, haha! Så vi drog hem och gjorde oss i ordning och drog till nått ställe typ vid Solna och festade med hans kompisar. Fast när alla andra gick på krogen sen så stannade vi kvar och tog hand om hans kompis som blev för full, haha. Kunde slutat bättre. Vi kom hem typ 5 på morgonen. Jag var rätt så trött, och hungrig som fan!!!!

På söndagen var vi mest hemma, och på måndagen åkte vi in mot stan på morgonen och jag gick av vit centralen och gick runt lite i affärer runt plattan och Nicklas drog till jobbet. Jag köpte en skitsnygg skinnjacka!!!! Älskar den! Och den är varm som fan. Den kostade 1000 kr dock, men det var den sista de hade och den hade kostat 3000 innan. Och jag lägger aldrig mycket pengar på saker till mig själv ändå så jag kunde lika gärna köpa den.
Sen vid lunch kom Nicklas in till stan och vi åt lite och sa hejdå, han stack tillbaka till jobbet och lite senare hoppade jag på bussen hem!

Kul helg i Stockholm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar