torsdag, februari 14, 2013

Fyra spelningar på en vecka!

Jao, nu har man spelat 4 gig på 8 dagar då, varav tre av dom var på Haffas i Ludvika. Hoppas vi inte tjatat ut er där borta nu! Haha...

Alla gig har gått rätt bra och vart väldigt roliga! Önskar såklart dock att det skulle komma mer folk till ungdomsgårdarna nu för tiden... Synd när det är så mycket bra musik och aktiviteter att folk hellre sitter framför datorn hemma. Men men, alla som inte kom, missade något i alla fall!

Det har varit sjukt kul att träffa så många nya, trevliga och bra band med! alltid kul med nya kontakter!

Har knappt jobbat något alls de senaste två veckorna och det suger verkligen.. Blir hyfsat depp när man måste låna pengar av föräldrarna för att överleva... It sucks.. Måste få ett nytt jobb nu snart, annars går det inte! Har sökt lite, men ska ta i mer om nån vecka!

På fredag ska jag på Corroded på Liljan i Borlänge! Det kommer bli så jävla grymt! Längtat aslänge nu. Trummisen i Corroded har skrivit upp mig och mitt band på deras gästlista så vi kommer in gratis med. Lyx!

Och på lördag ska jag på födelsedagsparty hos min gamla klasskompis Maja! Nice nice!

//C

1 kommentar:

 1. God Jul och Gott Nytt År!

  Efter åtskilliga sömnlösa nätter, tunga terapibesök och svår beslutsångest är äntligen årets 10 bästa konserter, album och låtar korade! på Seance.blogg.se

  Nytt för i år är att årets bästa låtar har länkar till dess musikvideos så nu kan du åka med samtidigt som du läser recensionerna.

  Så släpp sargen och åk med! vem vet du kanske hittar en ny musikalisk upptäckt!

  Besvärjelser, kritik och förbannelser angående årsbästa listan mottages tacksamt i kommentators fältet.

  SvaraRadera