tisdag, juni 14, 2011

Första giget på 1,5 år

I fredags hade vi ju vårt första gig på 1,5 år! Det var i en bystuga utanför Rättvik och var arrangerat av en privatperson så det kom inte så mycket folk. Kanske var 40-50 pers där. Men kul var det ändå! Vi spelade 13 låtar och publiken gillade det! Så det var en bra "premiär", inte för mycket press och bra som uppvärmning inför nästa fredag så vi spelar på Invigningen av Rosa Huset i Mora.

Ni vet Cans från Hammerfall, som vann Körslaget förut, gav ju sina pengar till Rosa Huset. Och nu är det då typ 15 band som ska spela på 2 olika scener där. Det kommer antagligen mycket folk eftersom det är så mycket blandad musik!
Detta blir då första gången vi spelar i Mora! Helt sjukt egentligen! Har spelat 41 gig men inget i Mora, haha! Jag hoppas att det blir roligt!!! Eller... jag VET att det kommer bli roligt!

En annan sak som är kul att berätta är att IDAG 14e juni 2011, är det exakt 4 år sedan vi hade vårat absolut första gig! Då spelade vi på Junifestivalen i Rättvik tillsammans med flera andra band.
Året efter det spelade vi där med Mimikry och Cissi Ramsby (från Idol). Men nu tycker jag bara Junifestivalen blir sämre och sämre... Iår är det bara ett enda band som ska spela och sen är det bara Dj´s.. Hur kul är det? Om man inte gillar det bandet då? och inte gillar disco? Junifestivalen var ju från början till för att band skulle få spela... Det är synd att det inte fortsatte så...

Mer om bandet kommer i senare inlägg.. Jag lär väl ta vår historia någon gång med.. För den har varit lite snurrig och det som folk tror nu pga en gammal medlem i bandet är helt fel.. men som sagt.. en annan gång! Och det, utan att smutskasta någon.. Vi andra tänker inte sjunka så lågt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar