lördag, augusti 20, 2011

K(r)äftsmällen 2011

I lördags spelade vi på Kräftsmällen i Dala-Floda med mitt band Wrong Channel. Jag åkte dit med min polare Daniel från Mora typ halv 4 så vi skulle hinna se lite andra band. Så fort vi kom dit så var det folk som kände igen mig och sånt från bandet, hahaha.. Pinsamt.. Var en aspackad man från Rättvik som skulle kramas och ta bilder och sånt där med mig! Hahahaha! Men sånt är roligt som fan tycker jag !


Alla band vi såg var bra tycker jag! Men de allra bästa banden var nog Toxic Lat Rats, Dökött, Mother of God och Tempory! Så jävla bra!

Jag hängde mest runt med Daniel och killarna/gubbarna i Gråsuggorna och en bartender från Rättvik. Trevligt som fan! Mitt band kom ju inte förrän typ 9 på kvällen! Vi spelade kl 00.20 inne på Logen. (det fans ju 3 olika scener där). Men då var ju ALLA fulla och satt inne vid krogen/öltältet där det var 18årsgräns och drack istället för att lyssna på musik. Det sög. Men det var ju iaf lite folk som kollade! Och de som var utanför lär ju ha hört iaf!Det var inte världens bästa gig för min del. Men det gick väl hyffsat iaf! Det var några som var impade av mitt trumspel iaf! :)


Det stod lite om oss och var en stor bild på Sandra, vår basist, i Falu-Kuriren på Måndagen! Läs här! : http://www.dt.se/nojekultur/1.3806081-lyckad-k-r-aftsmall-i-dala-floda

För er som inte orkar klicka kan jag ju berätta att detta var det som stod om oss : "Trion Wrong Channel från Rättvik har tagit ett par steg framåt sedan senast jag såg dem. Låtarna och sånginsatserna börjar sätta sig bättre, och det känns mer genuint än tidigare. Dessutom hade gitarristen Anna Möllberg antagligen den vassaste disten på hela festivalen."

Och under bilden som var på Sandra stod det att Vi bjöd på skitig punkpop... hm..vet inte om jag kan hålla med om det riktigt! Haha!

En lyckad kväll var det helt klart i alla fall! Och vi hoppas på att få spela där nästa år också!  
3 kommentarer:

 1. "En aspackad man från Rättvik" - klockren beskrivning :)
  Synd att vi missade er.

  SvaraRadera
 2. Hahaha ! Ja men han gjorde ju kvällen roligare! Var så jävla kul när han stod längst fram och skrek Fuck off på alla spelningar!!! xD Vem e det som skriver förresten?? :P

  SvaraRadera
 3. This is Mr Q, former Björn Kjellman-look-alike :)

  SvaraRadera