söndag, juni 10, 2012

Vedstock 2012!!!

Herregud alltså! Gårdagen var bara underbaaaar!

Vaknade, gjorde mig i ordning och drog till kommunhuset i Rättvik, stämde gitarren och gick upp på scen och gjorde soundcheck på en låt, sen gick vi av och väntade. Sandra och Anna åkte runt och satte upp skyltar för Vedstocksfestivalen och jag och min kompis Jesper satt kvar där och väntade.

Kl 14.00 drog nationaldagsfirandet igång och vi skulle spela våra 3 akustiska låtar kl 14.40. Vi gick och ställde oss vid sidan av scenen och stämde gitarrerna och då kom gubbarna i The Star Twins fram och hälsade och kramade om oss (jag har aldrig sett dem innan) och skrattade och sa att de var en ära att förlora första-platsen i Siljanstoppen till oss! HAHA! Det var alltså dem vi slog ner då vi kom in på listan. De var inte sura på oss utan de tyckte vi var duktiga! Kändes skönt! Trevliga var dem också!

Sen gick vi upp på scenen och spelade Dear Diary, Song About Wasted Flowers och Unemployed inför alla människor som var där! Måste vart flera hundra! Det var folk överallt! Underbart var det! Och folk verkade tycka vi var bra!

Sen åt jag o Jesper glass och kollade på resten och sen gick vi bort mot stranden och Vedstocksfestivalen och kollade på dansen som höll på mellan 16-18. De var jätteduktiga på att dansa spela teater och det var nog några hundra som kollade då med! Skitkul!

Kl 18.30 startade Vedstocksfestivalen som vi då arrangerat, Jag har bokat banden o Sandra har gjort den sjuuukt snygga affischen och massa annat.

Spelschemat var:
Fällmans ukuleleorkester
The Illusion Of Nothing
This Is Now
Gråsuggorna
Crazy Bones
Le Betré
Wrong Channel
Bertil Brulba Band

Allt flöt på bra som fan! Och ala band var verkligen helt grymma! När mitt band Wrong Channel skulle spela var vi alla svinkalla och frös, men jag kunde inte spela i Jacka så jag stod ut i linne! Och jag glömde sätta i propparna så mina öron dog lite!!! FY FAN! Susar i skallen fortfarande (ett dygn senare)... Jag var kall om händerna så i andra låten råkade jag kaste iväg en av mina trumstokcar, haha! Fick sluta spela för att plocka upp en ny, men folk skrattade mest. Spelningen gick svinbra, trots att man var kall om händerna och folk verkade gilla vår musik!
Sista låten blev katastrofal! Men vi räddade det ändå på ett roligt sätt!!! Annas sträng gick av mitt i Presentationen (på Unemployed) och så sa hon nått till Sandra som inte fattade alls, och slutade spela! Jag bara körde på! Hörde endast mig själv men det skulle bli så fult om jag slutade så jag körde ända till slutet så det var nog bara trummor o sång i slutet! och lite fina svordomar! HAHA! Men som sagt, folk gillade det! Och vi spelade i solnedgången vid Siljan, kan det bli annat än underbart!?

Bertil Brulba Band avslutade kvällen! Det är fan bäst! Så jävla roliga! Synd att det regnade ett tag i mitten av festivalen, för hade det vart sol hela kvällen hade det varit med folk! Men var ändå mycket folk för att vara så "dåligt" väder!

Det verkade även som att vår bandmentor som även var med o arrade var lite stolt över mig o Sandra för vårt arbete! Underbart!

Så TACK som fan Rättvik och alla band för en helt underbar kväll!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar