torsdag, juli 05, 2012

Peace & Love 2012

Sorry att det dröjde igen! Nu har jag fått mer tid över så nu kommer jag skriva mer!

Senaste månaden har gått snabbt!
 • Har varit med i Radio tillsammans med mitt band Wrong Channel, och spelat upp 2 av våra låtar i programmet Högtryck på P4 Dalarna. Kolla länken här: Radio!

 • Varit i Avesta och hälsat på min älskade vän Louise! Vi såg på massa Disneyfilmer och så var vi ute på krogen och festade med hennes kompisar! Sjukt kul hade jag! Det ska göras om så snart jag får tid.

 • Vi har spelats i Kanada i radioprogrammet Prescription Punkrock! Min kompis Eric har det programmet, och han avgudar oss!!! Såhär skrev han om oss: "Wrong channel is a fucking great band and they deserve to be heard all over the god damn world!" Och han skrev även mycket fina kommentarer till mig! Och efter alla fina ord skrev han något i stil med "Sky is the fucking limit!" Och detta ledde till.......

 • Jag tatuerade mig under Peace&Love!!! Jag hängde med min jobbarkompis Angelina och vi drog till studion Fetto Tattoo och det var Drop In och jag blev så sjuuukt jävla sugen! Har planerat i flera jävla år nu men får ju aldrig tummen ur! Så typ kl 1 på natten drog vi dit igen och jag bestämde mig för att skriva just "Sky is the limit" under mitt nyckelben. Det blev så jävla snyggt! En kille som hette Bond gjorde den, han var grym!!!

 • Jag var som sagt på Peace&Love, eftersom de ringde mig en vecka innan och ville att jag skulle jobba. Jag fick mest skitjobb, säkerhet på yttre området, men det var kul ändå! Fick ibland stå vid ett övergångsställe och släppa förbi och blockera vägen för de förbigående människorna mellan campingen oh festivalområdet. Jag har aldrig fått så många kramar i hela mitt liv, haha! Både av tjejer och killar! Fick väldigt många fina kommentarer om mitt hår och mitt smink o massa annat, sånt är kul! På lördagen fick jag även fina ord om min tatuering! Även om det var ett skitjobb så fick jag träffa underbara människor och jag jobbade med asroliga tjejer och killar! Synd att jag inte minns några namn så jag kan adda dem på facebook... Minns bara förnamn och en killes namn o han hade ingen Fb.. That sucks...

 •  Sommaren har börjat på riktigt på jobbet och nu börjar stressen, haha!

   
 • Jag är glad för jag har fått några nya fina vänner! Bland annat Angelina och Kenny!


   
 • Jag har flyttat in i en ny, helt egen, lägenhet! En fin liten etta med balkong, och jag älskar det!  Jag tror jag fått med allt nu! Annars säger jag det i nästa inlägg!

  Rock on!
  //C.C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar