måndag, maj 21, 2012

Rack'n'Roll i Gävle!

I lördags, den 19e maj, träffade jag Anna och Sandra och David och vi fikade med vår gamla klasskompis Nika på Fricks i Rättvik. Det var sjukt trevligt!

Efter ungefär en timme åkte vi vidare till Falun o handlade lite grillat och sen drog vi vidare till Davids föräldrars sommarstuga och åt god mat och fikade med hans familj och släkt! De hade typ världens finaste hund! en sån där stor!

Efter att varit där ett tag så åkte vi vidare till Gävle!!! Vi snurrade runt där ett tag innan vi hittade parkering. Vi lämnade av våra prylar på Rack'n'Roll och checkade in på Hotellet som låg typ 150 meter bort! Sen slöade vi och vilade ett tag innan vi drog till Racken igen och drack kaffe med de andra banden och väntade på soundcheck.

Efter sounchecken fick vi god mat! Buffé! Och sen när vi skulle dra tillbaka till hotellet och fixa i ordning oss sprang vi in i Jesper, och Anders med flera (som vi träffat tidigare då vi spelat i Österfärnebo), som hade haft gig innan i Gävle och som skulle komma o kolla på oss! Det var man inte beredd på, men vi sa hej och sen skyndade vi oss att sminka oss, byta kläder och ladda!

Vi drog till Rack'n'Roll och hängde lite ute bland allt folk. Jag hade ju skrivit till typ 150 pers på Helgon (ett community) så vart man än vände sig så kom det fram folk och hälsade "Tjaaaa! Wrong Channel va!?" Det kändes rätt sjukt att såpass många kom just för att kolla på oss! Men så jävla underbart! Jag försökte prata med så många jag kände igen, var nog några där som jag inte såg oxå. Skitkul verkligen! Och när man stod i baren hörde man folk som sa "Jag är här för att kolla på Wrong Channel!" Då kände man sig fan lite stolt!


Allting blev framskjutet på grund av den där jääävla fotbollen som visades! Men ca en timme efter vi skulle startat drog första bandet igång! De körde i typ 20 minuter. Båda de andra banden kom från en skola på Gotland som heter Ella. Där tjejer går och lär sig skriva och spela rock och pop. Kul kul!

Jag var sjukt jävla cp-nervös innan vårt gig och när vi gick på scenen kom den där uuuunderbara känslan!!! <3

Första låten drog igång, Dear Diary, och det gick rätt bra! Folk drog sig mot scenen... Sen hade vi satt ihop den låten med Loser Girl så jag skulle börja spela på den direkt, vilket är sjukt jobbigt då den går mycket långsamare! Men det funkade! Typ första gången ever som jag faktiskt lyckades! Och har hört av folk efteråt att de tyckte det var ascoolt!

Mellan alla låtar skrek folk vårt namn och under låtarna så blev det bara trängre och trängre runt scenen och folk verkade faktiskt älska vår musik! Helt jävla underbart!!! Och när de fick höra att vi var från Dalarna började alla skrika på dalmål och det var askul! Hahaha!
Vi körde alla låtar och folk headbangade, hade händerna i luften och röjde! Vi som brukar vara rätt tråkiga och stillastående röjde också! Till och med jag, som är trummis satt och hängde med i röjet!

När vi var klara skrev hela krogen "EN GÅNG TILL! EN GÅNG TILL!" Vi fick tummen upp av Martin och ljudkillen så vi drog igång vår tunga, lugna låt Everything He Did och publiken verkade gilla den! Efter den låten ville de ha ännu mer men eftersom allt var försenat så valde vi att gå av!

Giget var det bästa giget i mitt liv och framför allt det roligaste! Publiken var helt jävla underbar! Och efter giget kom folk fram hela tiden till oss alla och sa hur bra vi var. Då kände man sig hyfsat nöjd!

Jag sprang dock till hotellet direkt med mina saker för att byta kläder, eftersom jag var så svettig, men efter halva vägen kände jag hur mör jag var i armarna så fick ringa Jesper efter bärhjälp! Hahaha! Lämnade av grejerna sen drog vi tillbaka till Racken och snackade med folk o lyssnade på de andra bandet. Hade ju en hel låda med gratis öl i logen, men jag drack bara lite mindre än 2 eftersom det var så sent redan, haha. Sen väntade jag med Jesper tills hans buss gick hem och jag gick tillbaka till hotellet och babblade så Sandra nte fick sova förrän kl halv 5! Please don't hate me!

Tack Gävle och tack Rack'n'Roll för världenbs bästa kväll!!!!!!!!!! Och tack alla ni som kom för att kolla på oss!!! <3

Vi kommer tillbaka, jag LOVAR!
2 kommentarer: