lördag, maj 28, 2011

Senaste dagarna..

Festen i onsdags var kul! den slutade på Baren och sen gick jag hem till Daniel och sov där. Sen på torsdagen var det bara att gå upp till skolan igen. Var många som var hemma och var bakis, hahaha.. Men jag hade bara druckit 2 cider och en tequila så det var inte jag. Jag hade bara gitarrlektion och då fick jag reda på att jag fick Vg i gitarr steg 2. Det duger väl..

Sen hade vi någon liten föreläsning om hur man ska uppföra sig på balen och sånt där. Det var kul, haha... "Killarna är där för att se till att tjejerna har det roligt hela tiden. Tjejerna får äta hur de vill och lämna bordet när de vill men killarna ska sitta kvar och äta på rätt sätt." HAHAH!

På kvällen åkte jag till Rättvik och repade med bandet. Det gick väl sådär. Men i slutet lät det fint! Haha.. Vi har ju rätt mycket nya låtar nu plus massa covers och har ett gig den 11 juni och vi ska spela in nästa vecka. SÅ det är ganska stressigt när det e så mycket med jobb och skola eftersom det är svårt att hitta reptider som passar alla tre. Men det kommer nog att gå bra!

 I går hade jag prov Gehörs och musiklära och jag fattar verkligen inte något! Men jag lyckades på nått jävla vis få Mvg på detta provet också och därmed få Mvg i hela Kursen! Yeeeeah!

Efter skolan kom mina föräldrar och hämtade mig och Daniel för att åka till Borlänge. Vi skulle köpa balskor till mig och skor till studenten men det var ju helt omöjligt att hitta!!! Vi var inne i alla skoaffärer typ 3 gånger! Det slutade med att jag köpte 2 par på H&M. Jag har aldrig köpt skor där, för det känns som att de har så dålig kvalitet men nu blev det så. Jag hittade perfekta skor i en annan affär, men de var så höga att jag inte kunde gå i dem.. Jag har ju skadat foten i höstas och nu gör det ont när jag har klackskor.. Så det skulle inte bli så lätt att gå på balen och springa runt ute på studenten med 10 cm klackar... Här är i alla fall de skor jag köpte:


1 kommentar:

  1. Fan va gött att du fick MVG!!=D Snygga skor me! Träklack är ju tydligen it i sommar ;)Ciz

    SvaraRadera