söndag, april 24, 2011

Bara 3 miljoner kr!

Igår var vi ju ute vid Hamburgö och gick runt längs klipporna en ganska lång bit. Det var underbart väder och naturen var sjukt vacker! Jag sprang runt som en papparazzifotograf och fotade allt och alla (bilder kommer så fort jag kommer hem!) :) Mammas kamera hade inge batteri så vi turades om med min kamera. Jag älskar verkligen havet! Vill verkligen bo nära sen när jag skaffar hus. Kollade i en tidning på hus och lägenheter och det finns hus för 2-3 miljoner kronor, vilket inte är så farligt med tanke på att det säljs hus här för 40 miljoner... Hehe. Jag får helt enkelt börja spara!


När vi kom hem åt vi påskmiddag och sen slappade.


Idag gick jag upp jättetidigt för jag kunde inte sova. Sa jag la mig och kollade på tv och lekte med datorn. Efter frukosten satt jag ute i solen i lite mer än en timme, och sedan åkte vi till Happy Price igen, för jag ville köpa lite fler grejer. Jag köpte 2 stora mörkblåa cylinderformade ljuslyktor, snygga servetter, 10 ljus, 3 st handdukshängare som såg ut som små blå blommor. Jag tror jag köpte något mer men kommer inte på det just nu...

Sen har jag och Daniel spelat lite kort ute i solen och nu ser vi på tv och kollar på när syrrans kille Billy lagar Thaimat. Det ska bli skitgott!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar