söndag, april 10, 2011

Nu är det över

Ja nu är projektet då över, det enda som ska göras nu är att skriva en fet projektrapport och redovisa allt man gjort. Trååååkigt!
Men kul har det varit i alla fall! I fredags på kvällens föreställning kom mamma, pappa och mammas moster och kollade på. De gillade det.
Efter föreställningen hade vi alla Pizzakväll där i Sveasalen och hela estet åt tillsammans. En av ljuskillarna sa att han ville prata med mig, men jar var lite rädd för att han skulle klaga på mig så sköt upp det så långt jag kunde. Haha. Sen satte vi oss vid hans ljusbord och han satte på kameran och lät mig lyssna och se på Show Must Go On som jag sjunger solo på. Det var skitläskigt men han satt och berättade hur jävla bra det hade varit och allt jag hade gjort rätt och så. Att jag gjorde rätt med att röra mig som jag gjorde och att ha ansiktsutrycken och det där. Och han sa att det var en av de 3 starkaste låtarna nu, men den hade legat typ i botten då vi började öva i Sveasalen (på måndagen). Det kändes skitbra att höra och jag fick lite mer självförtroende. :) Dock håller jag inte med om att den låten e bland de bästa! Det tycker jag är Nightmare, Fear no darkness, Dreaming with a broken heart och Zetorn.

Jag när jag sjöng The Show Must Go On
I lördags gick jag upp klockan 7 och städade mitt rum och lägenheten och sen stack jag till Sveasalen kl 10. kl 12 kom min fina kompis Louise Fagerlund som skulle kolla på showen och sova hos mig. Var skitkul att få träffa henne igen! <3 Föreställningen gick ganska bra, mne inte bäst, för alla var trötta och jag tycker jag själv skulle kunna gjort bättre ifrån mig. Men publiken älskade det i alla fall och det är det som räknas! Min syster åkte ända från Göteborg för att kolla och det gjorde mig jätteglad. Så jobbigt att träffa henne så sällan. Tur att vi ska ner till henne på påsklovet! :)

Efteråt riggade vi ner scenen och jag hjälpte till att ta ner lampor och sånt. Jag fick uppgiften att ta ner lamporna som satt  i taket längs väggarna, så jag fick stå uppe på en sjukt ranglig stege, 5 meter uppe i luften! Det var läskigt men sjukt kul. Stod där och kopplade loss lamporna och satte fast dem i ett rep och firade ner till golvet. Bildbevis kommer senare ;)

När vi äntligen var klara fick vi skjuts av Viktor hem till Limhagen och lagade mat och fixade iordning oss och pratade om allt som hänt. Sedan gick vi till projektfesten men var bara där en timma.. Alla verkade bara jättetrötta , Haha... Sen gick vi hem igen och sov. Underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar