fredag, april 22, 2011

Fina Bohuslän!

Igår kväll kom vi fram till syrran i Rabbalshede i Bohuslän. Det är ute på landet och för sig själv, de är jättemysigt! Men det är ändå nära till "Samhället". Idag har vi varit på Happy Price i Tanum, det är en stor butik med jättefina och roliga saker och det är sjukt billigt! De har typ 5 långa rader med endast saker för 10 kr (sånt som kostar minst 40 i andra butiker), och sen lika mycket för 20 kr, och sen är resten av butiken blandade priser men ändå jättebilligt! Jag ÄLSKAR Happy Price! Förra året köpte jag massor av inredningssaker som jag inte fått användning för än, men nu hoppas jag att jag och Daniel snart får en lägenhet så jag kan använda dem. Idag köpte jag lite dekorationssaker och 6 bordstabletter i bambu och en löpare, med mera.

Därefter åkte vi till Grebbestad för att gå på Sportshopen. Där är det också väldigt billigt. Det är halva priset på nästan allt i butiken (bara märkeskläder och skor) och sedan är det 50 procent på det! Så 75 procents rea på det mesta! Riktigt bra! Förra året handlade jag ju för typ 700 och det skulle kostat nästan 2000 kr. Nu idag köpte jag en T-shirt, ett par jeansshorts i caprilängd, en keps och en jacka. Jackan var av märket Craft och hade kostat 1800 kr, men jag fick den för 199 kronor.. Helt sjukt! Och det var inget fel på den , det är inte utsorterade produkter utan bara jävligt billigt. Haha...

Vi åkte förbi Fjällbacka också, där vid havet. Det är så himla fint där!!!! Min dröm att att bo nära havet vid klipporna och nära till samhället, men ändå inte mitt i skiten. Jag vet i alla fall att jag vill bo i Bohuslän, Västergötland eller Halland, vid kusten! Det är underbart... <3
                                                                                                                                                                                                Nu ska vi snart grilla och äta ute på altanen. Det är underbart väder. Imorgon ska vi nog åka ut till havet och titta. Tror vi skulle ut på någon ö. Det kommer nog bli mysigt!
Bilder på allt jag köpt kommer senare! :)

Tur att jag har det så bra här så jag blir glad, för jag är jääääävligt sur på en person... Jävla idiot... Du är ju sjuk. Men men .. Tur att det finns bra människor i alla fall! De flesta är ju bra, så det skadar inte mig att det finns någon idiot här och där. Men jag vill inte ha med dom att göra i alla fall.

1 kommentar:

  1. Åh älskar Bohuslän åker dit varje år på semester! :D

    SvaraRadera